7 Nisan 2017 Cuma

Deep Purple'ın "Infinite" albümü bugün çıktı


Deep Purple'ın yirminci stüdyo albümü "Infinite" bugün (7 Nisan 2017) itibarıyla piyasaya çıktı. Bu albümün ardından efsanevi grup, "The Long Goodbye Tour" isimli bir konser turuna da çıkacak. İsminden de anlaşılacağı gibi bir anlamda finali oluşturacak olan bu turne bir veda olsa da "uzun" sürecek olması biraz olsun sevindirici. Mayıs ayında başlayacak olan bu turne dileriz ülkemize de uğrar. 


Deep Purple'ın yirminci stüdyo albümü "Infinite" bugün (7 Nisan 2017) itibarıyla piyasaya çıktı.
Deep Purple'ın yeni albümüne beklentiyi arttıran da uzun zamandır yapılan akılcı tanıtımdı, diyebiliriz. Aralık ayında albümde yer alacak olan "Time For Bedlam" parçası "You Tube" ve "Spofity" gibi internet paylaşım sitelerinde yayınlanacaktı. Bunun ardından Şubat ve Mart aylarında stüdyo çalışmalarında yer aldığı iki mini albümle diğer iki şarkı da tanıtılacaktı. Bu başarılı tanıtım da albüme olan ilgiyi hafızalarda tutacaktı.
Bugün piyasaya çıkan Deep Purple'ın son albümü "Infinite" in prodüktörlüğünü Bob Ezrin üstlenmiş. Lou Reed, Alice Cooper, Kiss, Pink Floyd, Peter Gabriel ile yaptığı muhteşem çalışmalardan hatırladığımız Bob Ezrin'in prodüktör koltuğunda oturması Deep Purple'ın albümüne daha bir önem katmış. Ezrin'in aynı zamanda bir keyboardçı da olması Don Airey'in klavyesinin tadına daha iyi varabilmemizi sağlamış. 
Deep Purple'ın 46 dakika süren son albümünde 10 parça yer alıyor. Dokuzu yeni beste olan albümde bir de The Doors kavırı olan "Roadhouse Blues" bulunmakta. 

Davulda Ian Paice, vokallerde Ian Gillan, bas gitarda Roger Glover, gitarda Steve Morse ve albümde tadına ziyadesiyle vardığımız keyboardıyla Don Airey'den oluşan kadrosuyla Deep Purple, "Infinite" ile karşımızda. Bu albümün ardından efsanevi grup, "The Long Goodbye Tour" isimli bir konser turuna da çıkacak. İsminden de anlaşılacağı gibi bir anlamda finali oluşturacak olan bu turne bir veda olsa da "uzun" sürecek olması biraz olsun sevindirici. Mayıs ayında başlayacak olan bu turne dileriz ülkemize de uğrar. 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...