27 Temmuz 2017 Perşembe

Serginin Finali'nde Murat Beşer'le birlikte hem imza günü hem söyleşi


1 Temmuz tarihinde başlayan "Sait Faik'ten Kafka'ya isimli karikatür sergim, bu ayın sonunda yani 29 Temmuz, Cumartesi günü son buluyor. O günde açık olacak sergimin finalini de Murat Beşer'in imza günü ile noktalayacağız. Yani serginin açılışı bir şenlik havasında olduğu gibi bitişi de öyle (hatta daha da dolu dolu) olacak. 
29 Temmuz, cumartesi günü saat 14.30'da Kuzguncuk, Nail Kitabevi'nde Murat Beşer kitabı "Yoldan Çıkmış Simalar"ı imzalayacak.




Bu yılın başından beri Blues Perişan blog'da neredeyze hergün bir habere ve yazıya yer vermeye çalıştım. Bu konuda Geronimo Yalnızkartal, Yiğit Elvis İlgü ve Cenk Akyol gibi yazar arkadaşlarım da  bana yazılarıyla destek oldular. 
Her gün bir yazı yer aldı ama bu ay yazılarımız biraz azaldı. Bunun sebebi de bu ayın başından itibaren başlayan sergimdi. 1 Temmuz tarihinde başlayan "Sait Faik'ten Kafka'ya isimli karikatür sergim, bu ayın sonunda yani 29 Temmuz, Cumartesi günü son buluyor. O günde açık olacak sergimin finalini de Murat Beşer'in imza günü ile noktalayacağız. Yani serginin açılışı bir şenlik havasında olduğu gibi bitişi de öyle (hatta daha da dolu dolu) olacak. 
29 Temmuz, cumartesi günü saat 14.30'da Kuzguncuk, Nail Kitabevi'nde Murat Beşer kitabı "Yoldan Çıkmış Simalar"ı imzalayacak. Tabi çizeri olarak ben de o imza gününde olacağım ve aynı zamanda söyleşeceğiz de. Bütün bunların yanısıra sergiyi görmemiş olanlar için de son fırsat bu cumartesi olacak.
Hepinizi bekliyoruz. 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...