2 Nisan 2018 Pazartesi

Joe Bonamassa'dan British Blues İnfilakı


Joe Bonamassa üretkenliği ile bilinen bir isim. Her yıla bir albüm yetiştirmesi zaten bunu kanıtlayan bir şey olmasına rağmen, o bununla da kalmıyor Beth Hart ile birlikte albümler çıkarmaya da devam ediyor. Bu kadarla bitiyor mu dersiniz, tabiki hayır. Her yıl çıkan stüdyo albünün dışında bir konser albümü de mutlaka geliyor.  Konserler ve turnelere ek yeni projeleri de eksik olmuyor. Bu kadar çok albüme rağmen nitelikte bir düşüş olmadığı gibi her yeni çalışması da sürpriz etkisi yaratabiliyor. 
Blues rock'ın son dönemdeki usta gitaristi Joe Bonamassa'yı geçen ay çıkan  Beth Hart ile birlikte yaptığı  "Black Coffee" albümüyle dinlemeye başlamışken bu hafta yeni bir konser albümünün çıkacağı haberini aldık. 




18 Mayıs 2018'de çıkması planlanan konser albümünün ismi "British Blues Explosion Live".  Adından da anlaşılacağı gibi Joe Bonamassa bu konser albümünde İngiliz Blues'ının izlerini sürüyor. Böyle olunca da İngiliz Blues'ının devleri Eric Clapton, Jeff Beck, Yardbirds, Jimmy Page, John Mayall ve diğerlerinin klasikleri Joe Bonamassa'nın yorumuyla karşımıza çıkacak. 

 Ha bu arada "British Blues Explosion Live" ın 3 albümden oluştuğunu da söyleyeyim. Plak ve DVD versiyonlarının da çıkacağı albüm Bonamassa'nın 7 Temmuz 2016'da Greenwich Mean Time Festivali kapsamında Londra The Old Royal Naval College'de verdiği konser kayıtlarından oluşuyormuş. 



Joe Bonamassa British Blues Explosion Live - Official Trailer



Joe Bonamassa "Let Me Love You Baby" British Blues Explosion Live



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...